HAPPYCINEMA® deschide cinematografe in Alexandria si Bistrita

Pana la finalul anului 2018, HAPPYCINEMA® va deschide noi cinematografe in Alexandria si Bistrita, iar in 2019 se va continua cu Bacau, Slobozia si alte doua orase cu peste 200.000 de locuitori. De asemenea, in 2019, si publicul din Bucuresti va beneficia de un nou multiplex HAPPYCINEMA®, dezvoltat in Colosseum Mall.

Centrul comercial va fi inaugurat in cadrul Colosseum Retail Park din Nord-Vestul capitalei, situat pe Soseaua Chitilei, in sectorul 1. Prevazut cu sapte sali de proiectie si cu un design ultra-modern, multiplexul HAPPYCINEMA® din cadrul Colosseum Mall va fi dotat cu echipamente si tehnologie de ultima generatie.

Avand in plan pentru urmatorii cinci ani acoperirea a 20 de orase din Romania, HAPPYCINEMA® va fi al doilea lant de cinematografe din tara. HAPPYCINEMA® este un brand construit cu capital 100% romanesc, iar valoarea investitiei in dezvoltarea de noi cinematografe va fi de peste 7 milioane de euro.

HAPPYCINEMA® se evidentiaza pe piata lanturilor cinematografice datorita continutului diversificat pe care il ofera publicului, compus atat din filme mainstream, cat si dintr-un program cultural bogat si numeroase evenimente alternative (concerte de rock clasic ale unor trupe legendare, documentare 3D despre muzee celebre si stagiuni de opera, teatru si balet de la prestigioase companii artistice britanice etc).

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.