Stagiunea de teatru de la ARCUB se incheie cu trei spectacole

La finalul lunii iunie, trei dintre cele mai aplaudate spectacole de teatru din repertoriul ARCUB vor fi jucate la Sala Mare si vor marca inchiderea stagiunii 2017 – 2018 pana in luna septembrie, cand Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti – ARCUB va reveni cu noutati privind productiile de teatru.

Joi, 28 iunie, de la ora 19:00, la Sala Mare, actorii Oana Pellea, Richard Bovnoczki, Istvan Teglas, Cristina Casian si Florina Gleznea vor da viata personajelor care traiesc relatii marcate de pasiunea dezlantuita si plina de contradictii din perioada anilor interbelici, in comedia romantica „Idolul si Ion Anapoda” (foto), dupa G.M. Zamfirescu, adaptare de Mariana Camarasan.

Vineri, 29 iunie, de la ora 18:00, actorii Mihai Calin si Richard Bovnoczki vor jongla intre drama si umor in „Schneider si Schuster”, un spectacol de teatru incantator despre arta actorului, intesat cu momente pline de umor.

„Am iubit, am purtat, am pierdut”, spectacolul de teatru pus in scena de regizorul si actorul Emil Hostina, va inchide stagiunea de teatru la ARCUB, cu o reprezentatie programata, sambata, 30 iunie, de la ora 17:00. Singura montare in Romania a piesei „Love, Lost, and What I Wore”, scrisa de celebra scenarista de la Hollywood, Nora Ephron, le va aduce in prim plan pe actritele din distributie, Elvira Deatcu, Laura Cret, Anca Androne, Iulia Lumanare si Ioana Abur intr-o colectie intima de povesti feminine care vorbesc despre tradari, rochii, tocuri, relatia mama-fiica, rujuri rosii, camasi si regasiri.

Biletele se gasesc pe http://arcub.ro/bilete-online/ si http://bilet.ro/ sau la casa de bilete de la sediul ARCUB, Strada Lipscani, nr. 84-90.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.