Horatiu si Bogdan Malaele va asteapta la “Editie Speciala”

Cu umorul sau tipic si infinita placere a improvizatiei, actorul Horatiu Malaele va face o noua demonstratie de virtuozitate, alaturi de fiul sau, Bogdan Malaele, acompaniati de indragitul interpret Radu Captari, in spectacolul de comedie “Editie Speciala”, care va avea loc vineri, 6 iulie, de la ora 20:00, la Cinema PRO.

Horatiu Malaele ii va delecta pe spectatorii prezenti cu texte veritabile culese din cele mai aplaudate spectacole, dar si cu abordarile pline de amuzament ale subiectelor actuale, pigmentate cu dialoguri surprinzatoare si monologuri care starnesc hohote de ras.

Spectacolul “Editie Speciala”, gazduit de Cinema PRO va fi urmat de proiectia filmului “Funeralii Fericite”, o comedie in care maestrul ironiei si al hazului ascutit poate fi regasit atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor. Filmul ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul “Editie Speciala” programat pe 6 iulie, vor beneficia de vizionarea peliculei, in mod gratuit.

Biletele se gasesc la casa de bilete Cinema PRO cat si online de pe www.eventim.ro si www.ticketnet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *