Aeon Blank a lansat clipul piesei „I Wish I Had a Gun”

Aeon Blank a lansat prin Universal Music Romania cel mai nou single si videoclip al formatiei, numit I WISH I HAD A GUN. Single-ul este primul extras de pe viitorul album al trupei, care se va numi DYSTOPIA si care va fi lansat in toamna acestui an. Melodia poate fi descarcata sau ascultata online dupa un click AICI.

Avand ca teme principale political corectness-ul si totalitarismul, in special cel de stanga, se mai precizeaza in comunicatul Universal Music, DYSTOPIA se anunta un album cu tenta politica vizand in primul rand comunismul, precum si victimele acestei ideologii, care pare ca in zilele noastre cunoaste din ce in ce mai multi adepti, in ciuda realitatii crude a ultimului secol.

I WISH I HAD A GUN este prima colaborare a trupei cu Iustin Surpanelu, realizatorul videoclipului, impreuna cu Sorin Florea. La filmarile videoclipului au participat actorii Cezar Antal, Tudor Morgovan, Rares Zimbran, Daniel Nuta, Ioana Chiriac si Magda Dimitrescu. De machiaje si efecte speciale s-a ocupat Dana Angelescu, iar filmarile au avut loc la Tranzit.ro, prin bunavointa Ralucai Voinea. Mixul si masterul piesei sunt semnate de Adam Whittaker, cel care a dat viata si celui de-al doilea album Aeon Blank, Dark Waters.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.