“Mersul Trenurilor” poate fi consultat la teatru pe 31 iulie

Teatrul Arte dell’Anima vă invită la spectacolul “Mersul Trenurilor” scris și regizat de Andrei Adam, în data de 31 iulie, de la ora 19:00. Spectacolul durează o oră și 20 de minute, iar în distribuție îi veți regăsi pe Teodora Daiana Păcurar, Robert Poiană și Alexandru Budacă.

“Mersul Trenurilor” este un spectacol în trei scene, cu trei personaje. Porneşte chiar dintr-un tren în care un el şi o ea se întâlnesc și li se întâmplă o evidentă apropiere emoţională, urmând ca în scena a doua apropierea să se rupă, după ce personajul masculin şi-a permis să îşi imagineze un joc romantic între sticlele lor de apă. Ulterior, însă, toate convenţiile se rup pentru a da naştere unor direcţii nebănuite. O poveste comică și dramatică, desfășurată pe un fundament de teatru al absurdului!

Biletele costă 30 lei și sunt disponibile în rețeaua MyStage (click AICI) și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima. Rezervările se fac pe pagina de Facebook Teatrul Arte dell’Anima, la numărul de telefon 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.