“MEG: Confruntare în Adâncuri” are premiera pe marile ecrane în 10 august

Jason Statham şi Li Bingbing mizează pe acţiune explozivă în thrillerul SF “MEG: Confruntare în Adâncuri”, regizat de Jon Turteltaub, o producţie Warner Bros. Pictures şi Gravity Pictures care are premiera în cinematografele din ţară pe 10 august.

Submarinul unei echipe de cercetători este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse, iar acum a rămas avariat pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Cu puţin timp la dispoziţie, Jonas Taylor (Jason Statham) – scafandru profesionist expert în salvări – este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.

Ceea ce nimeni nu îşi putea imagina este faptul că Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câţiva ani, în timpul unei expediţii în adâncul oceanului. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), acesta trebuie să îşi înfrunte frica şi să-şi rişte viaţa pentru a salva situaţia, chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare prădător din toate timpurile.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *