Cinema One pune accentul pe divertismentul de calitate

Cinema One din Brașov este o destinație de distracție și un univers în care veți putea viziona filmele momentului, veți călători în marile capitale ale lumii și veți asista la spectacole unice găzduite de cele mai proeminente scene și veți intra într-un spațiu creat special pentru voi și cei dragi.

În perioada verii, Cinema One vă invită la MIDNIGHT SUMMER SALE. Mai precis, în fiecare zi, cinefilii au 50% discount la bilete pentru filmele care rulează după ora 22:45. De asemenea, tot de-a lungul verii aveți parte de HAPPY MONDAY: în fiecare luni, între orele 10:00-22:30, orice achiziție online a biletelor 2D și 3D din aplicația Cinema One și site (www.cinemaone.ro) are tarif unic (2D – 13,90 lei / 3D – 17,90 lei).

Dar asta nu e tot. Cinema One are promoții pe toate gusturile, după cum urmează:

MARTI: Couple *
– 2 bilete 2D + 1 popcorn mediu + 2 bauturi medii = 47 lei;
– 2 bilete 3D + 1 popcorn mediu + 2 bauturi medii = 57 lei;
*Promoția Couple este valabilă pentru toate filmele din program, cu excepția avanpremierelor.

MIERCURI: Orange film
Cinefilii vor trimite textul FILM prin SMS la numărul 241 de pe orice număr Orange, vor prezenta la casa de bilete codul primit și vor beneficia de 2 bilete la preț de unul, la orice film și la orice oră.

JOI: Women’s Night Out
La achiziționarea unui bilet la film după ora 17:00, doamnele și domnisoarele primesc discount de 50% la popcorn, nachos și sucuri la dozator;

Oferta ONE FOR TWO va invită să luați loc pe una dintre canapele confortabile din ultimul rând, reprezentând cele mai bune locuri din sală.

2 bilete 2D + 2 popcorn MEDIU SAU 2 nachos MEDIU SAU 1 popcorn MEDIU și 1 nachos MEDIU + 2 sucuri PET sau DOZATOR 0,75 + 2 BATOANE ciocolată = 91.09 lei
2 bilete 3D + 2 popcorn MEDIU SAU 2 nachos MEDIU SAU 1 popcorn MEDIU și 1 nachos MEDIU + 2 sucuri PET sau DOZATOR 0,75 + 2 BATOANE cicolată + 2 perechi OCHELARI 3D = 109.90 lei

*Se pot achiziționa și rezerva atât online, cât și la casele de marcat.
*La această promoție se face refill la băuturi, nachos, popcorn pe tot parcursul filmului.

Pachetul Family

Pachetul Family se adresează grupurilor de 3 sau 4 persoane formate din adulți și copii și este disponibil la vânzare doar la casieriile Cinema One în fiecare zi a săptămânii, pentru orice film, cu excepția avanpremierelor.

* În accepțiunea Pachetului Family, prin copil se înțelege orice persoană care nu a împlinit încă vârsta de 18 ani.

Campania „Movie With A Baby”

– valabilă pentru copiii cu varste cuprinse între 3 și 12 ani;
– valabilă pentru biletele achiziționate de la casa și online
– lumina din sală este mai accentuată, iar sonorizarea diminunată
– în fiecare joi, o animație nouă
– prețul biletului este același și pentru adult si pentru copil – 12 lei

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.