Hai și tu în „Grădina Mariei!”

Una dintre cele mai frumoase grădini ascunse ale Bucureștiului, Grădina Merlock (str. C. A. Rosetti nr. 37) își deschide larg porțile pe 8-9 septembrie pentru a găzdui ultima ediție din acest an a Grădinii cu Artiști – „Grădina Mariei”.

Pentru toate Măriile și Mărioarele organizatorii au adunat peste 50 dintre cei mai pricepuți artiști, designeri și artizani ca să le încânte pe domnițe cu cele mai noi creații realizate de ei. Accesorii din materiale inedite, bijuterii handmade, haine personalizate, produse naturale pentru igiena si relaxare, decoratiuni pentru casă și gradină, prăjituri și dulciuri de casă… Orice îți dorești poate fi deja la Grădina Mariei, iar dacă nu-ți dorești nimic ai ocazia perfectă să cauți un cadou unicat pentru cineva drag.

Cei mici sunt așteptați să se bucure de ultimele zile de vacanță la atelierele pregătite special pentru ei. Ei pot picta pe ceramică împreuna cu Ch’artist, pe îngerași din lemn cu Andreia Merinescu sau pot chiar să-și picteze propriile tricouri cu Anda Adam. Participanții se pot distra cu puzzle-urile 3D de la Sarang Hangug, dar și la atelierele de benzi desenate oferite de Cosmics Didactic. Cei curajoși pot încerca atelierul de balance boarding alături de Fly Boards. Toate acestea – și chiar mai multe – vă așteaptă în cele două zile ale evenimentului.

Programul atelierelor îl găsiți pe www.gradinacuartisti.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.