Éric Vuillard, laureat Goncourt 2017, vine în România

Éric Vuillard, laureatul Premiului Goncourt 2017, va fi prezent în România în perioada 27 septembrie – 1 octombrie 2018, la invitația Editurii Litera. Volumul premiat, „Ordinea de zi”, este disponibil pe site-ul editurii și în librăriile din toată țara.

Programul turneului românesc al scriitorului este următorul:

București, joi, 27 septembrie, ora 19.00, „Dezbaterile de la Elvire” cu Éric Vuillard și Cezar Paul-Bădescu (scriitor), eveniment moderat de Mirela Nagâț (jurnalist cultural TVR), la Sala Elvire Popesco a Institutului Francez.
Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

București, vineri, 28 septembrie, ora 19.00, Lansarea oficială a ediției în limba română și sesiune de autografe la librăria Humanitas de la Cișmigiu, în prezența autorului și a invitaților: Mihaela Dedeoglu (jurnalist cultural RFI), Luiza Vasiliu (jurnalist Scena 9), Marius Constantinescu (scriitor, jurnalist cultural TVR), moderator Bedros Horasangian (scriitor)

Timișoara, sâmbătă, 29 septembrie, ora 17.00, Întâlnire cu scriitorul Éric Vuillard, prezentată de Vasile Popovici (critic literar), moderată de Robert Șerban (scriitor) la Universitatea de Vest, Sala Aula Magna

Iași, luni, 1 octombrie, ora 18.30, Eveniment în avanpremiera Ediției Filit 2018:
întâlnire cu scriitorul Éric Vuillard, moderată de Luiza Vasiliu (jurnalist Scena 9), la Sala Ferdinand a Universității „Al.I.Cuza” din Iași.

„Ordinea de zi este o carte de o forță uluitoare în simplitatea ei.” Le Monde

„Oferind Premiul Goncourt romanului Ordinea de zi, care tratează subiectul anexării Austriei de către Hitler, juriul a încoronat o apariție editorială discretă, neașteptată, dar excelentă.” L’OBS

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.