17-18 noiembrie: a doua ediție a Târgului de Jocuri și Jucării „Start2Play”

Cea de-a doua ediție a Târgului de Jocuri și Jucării „Start2Play” va avea loc pe 17 și 18 noiembrie, la Romexpo, în Pavilionul C1. De la jucării revoluționare, edutainment, gadgeturi, modelism, până la VR și ultimele jocuri video, Start2Play va fi un loc de joacă fără limită de vârstă!

Start2Play își redeschide porțile și cheamă la distracție copiii de la 7 la 100 de ani la cea de-a doua ediție. În weekendul 17 și 18 noiembrie, în cei peste 1500 mp dedicați din Pavilionul C1, vizitatorii pot găsi zeci de standuri cu cele mai populare jocuri și jucării, pop culture, tehnologii și gadgeturi revoluționare, cărți și jocuri de societate. La ediția de anul trecut au participat peste 8 000 de vizitatori.

“Urmărim cu atenție trendurile internaționale astfel încât să reprezentăm în România un loc de întâlnire de neratat pentru copiii și adolescenții de toate vârstele. Propunem, în ton cu aceste tendințe, jocuri care se axează pe stimularea creativității, a îndemânării și a raționamentului logic”, spune Raluca Găneț, Event Manager Start2Play.

Cei mici se vor putea amuza cu face-painting, look-uri de festival, jocuri cu animatori, concursuri de umflat baloane și ateliere de creație și pictură. În cadrul atelierelor de Kendama, Big cup, Small cup și multe alte trucuri sunt gata să își divulge secretele. Cei mai îndemânatici sunt invitați la concurs, iar dexteritatea lor va fi răsplătită cu premii pe măsură. Călătoria spre cunoaștere continuă în standurile edutoys. De la dexteritate la perfecționarea abilităților cognitive, în zona dedicată jucăriilor educaționale vizitatorii vor descoperi numeroase provocări menite să le pună la încercare raționamentul logic și abilitățile de problem-solving. Pasionații de jocuri de strategie sunt așteptați cu cele mai noi boardgames și jocuri de societate. La Start2Play sunt disponibile ultimele apariții pe care nu le-ați descoperit încă, dar care vă vor obseda cu siguranță în viitorul nu foarte îndelungat. Bătălii pe viață și pe moarte, strategie, muncă în echipă, mister, cunoștințe generale – variante de jocuri pentru toate gusturile, la distanță de o aruncătură de zar.

Anul acesta, pasionații de robotică vor putea participa la ateliere de tehnologie, proiectare și fabricare a roboților. Cele mai complexe modele vor putea fi admirate pe podiumul concursului de robotică organizat în cadrul Târgului de Jocuri și Jucării Start2Play.

Târgul poate fi vizitat sâmbătă și duminică, 17 și 18 noiembrie, în intervalul orar 10.00-19.00. Biletele sunt disponibile la intrarea în Pavilionul C1 Romexpo, la prețul de 10 lei.

XTRA EXPO are peste 5 ani de experiență în organizarea de expoziții și evenimente naționale și internaționale. XtraExpo a organizat aproximativ 80 de târguri la nivel naţional, dar și în străinătate și a suținut peste 20 de misiuni economice în țări din întreaga lume.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.