Teatrul Masca deschide stagiunea cu premiera „LOOCHY ȘI MOOCHY”

Teatrul Masca deschide sâmbătă, 6 octombrie, ora 19:00, stagiunea de interior 2018-2019 cu premiera spectacolului LOOCHY ȘI MOOCHY, un spectacol viu și revigorant, un spectacol pentru adolescenți… de povestit părinților!

Inspirându-se dintr-o poveste japoneză, Andreea Vulpe scrie un scenariu antrenant pentru publicul tânăr de astăzi. Aducând pe scenă zeități exotice care își răscumpără nemurirea prin decadență, ființe supranaturale care se dezmorțesc de plictiseala veșniciei râzând de propriile mituri, regizoarea reinterpretează o veche legendă din Țara Soarelui Răsare și, folosind elemente de magie și iluzionism, crează un spectacol pentru iubitorii de fantasy și anime.

Personajele în costume manga dau viață unei lumi extrem de colorate, își rostesc replicile ca un subtitraj contemporan la un volum din „Povești nemuritoare”, cântă și dansează pe muzica lui Bobo Burlăcianu și propun un spectacol care se joacă în ritmul rapid și halucinant al benzilor desenate.

Alături de regizorul Andreea Vulpe, echipa de creație a acestui spectacol îi reunește pe Gabriella Spiridon, scenograf, Cristina Milea, designer costume, Carla Walter, coregraf, Bobo Burlăcianu, compozitorul coloanei sonore și o distribuție tânără: Cristina Juncu, Vlad Bălan, Denis Hanganu, Radu Mitrea, Andrei Radu, Cătălina Mihai/ Marina Palii.

Spectacolul din 6 octombrie este sold-out, însă mai pot fi cumpărate bilete pentru reprezentațiile din 7 octombrie, ora 19:00 sau din 21 octombrie, ora 17:00.

Pentru mai multe detalii, vizitați www.masca.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.