„Cum să distrugi o piesă” revine pe scena sălii Epika

Cea mai premiată comedie din lume – „Cum să distrugi o piesă” – revine pe scena sălii Epika la Grand Cinema & More pe 13 octombrie, în serii de spectacole duble – ora 17.00 și ora 20.00. Piesa este un amalgam exploziv de teatru de comedie, pantomimă, improvizație și efecte de scenă spectaculoase.

De la costume, decoruri și până la efecte speciale, punerea în scenă la Sala Epika în Grand Cinema & More va fi o replică pe cât se poate de apropiată de cea a spectacolului original din West End. Declarată, anul trecut, cea mai amuzantă piesă jucată vreodată pe Broadway, „Cum să distrugi o piesă” spune povestea unor actori amatori care pun în scenă o piesă polițistă, însă nimic nu decurge așa cum trebuie: uită textele, se accidentează, încurcă sau distrug recuzita. În ciuda greșelilor pe care le fac, actorii rezistă cu umor avalanșei de situații neprevăzute și se străduiesc să ducă până la capăt reprezentația.

În distribuție: Ada Galeș / Andreea Samson, Vlad Logigan / Dan Rădulescu, Răzvan Oprea / Radu Bârsan, Cătălin Babliuc / Bogdan Cotlet, Marin Grigore / Radu Micu, Andrei Mateiu / Angel Popescu, Ilona Brezoianu / Andreea Mateiu, Adrian Anghel / Silviu Mircescu

Prețul biletelor variază între 59 și 85 de lei, în funcție de locul ales în sală și sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, dar și la casele de bilete Grand Cinema & More.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.