Reșița Rocks lansează single-ul “A God Damn Life”

“A God Damn Life”, noul single al proiectului REȘIȚA ROCKS, este disponibil pe platformele de streaming și download (Spotify, Apple Music, Amazon, iTunes, Google Play, Deezer).

Piesa aparține în original trupei SCREAMING HEADS, probabil cei mai cunoscuți reprezentanți ai rockului reșițean. Octavian “Vita” Horvath de la IMPLANT PENTRU REFUZ și BLAZZAJ, în calitatea sa de invitat special, a reușit prin talentul său să-i dea un suflu nou acestei piese, compusă și cântată prima oară acum aproape 25 de ani.

Proiectul REȘIȚA ROCKS s-a înființat în 2016 la inițiativa muzicienilor Toni Dijmărescu, Adrian Nițulescu și Flavius Suciu, care și-au propus să promoveze artiștii și trupele rock din Banatul Montan.
Datorită faptului că proiectul se desfășoară exclusiv online (cei trei locuiesc în țări diferite – România, Spania și Germania), înregistrările sunt realizate separat, fiind apoi mixate și masterizate de Flavius Suciu în studioul DadiuStudio, aflat în localitatea spaniolă Alcossebre.

Proiectul grafic este realizat de artistul Radu Damian, cunoscut printre altele pentru colaborările sale cu trupele BUCIUM pe albumul „Miorița” și GOODBYE TO GRAVITY pe albumul “Mantras Of War”.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.