„Povești cu o pisică roșie și alte reverii” la Timișoara

Editura Herald și Librăria Cartea de Nisip din Timișoara (Str. Victor Vlad Delamarina, nr. 1​) vă invită vineri, 2 noiembrie 2018, ora 18:30, la evenimentul „Povești cu o pisică roșie și alte reverii”, eveniment cultural care se înscrie în seria întâlnirilor cu cititorii din cadrul campaniei „Te așteptăm în librărie”, organizată și în acest an de către Editura Herald.

În cadrul evenimentului se va discuta pe marginea unei noutăți editoriale, apărută în colecția Confluențe, la Editura Herald, „Povești cu o pisică roșie și alte reverii” de Sorin Lucaci și Paul Suciu. Invitații serii de vineri vor fi Cornel Ungureanu (critic și istoric literar), Robert Șerban (realizator TV, scriitor) și Tudor Crețu (director Biblioteca Județeană Timiș, scriitor), personalități marcante care vor împărtăși cu publicul timișorean bucuria și farmecul poeziei din paginile acestei cărți.

Evenimentul va găzdui o expoziție de fotografie semnată de Paul Suciu, cel care a ilustrat cartea „Povești cu o pisică roșie și alte reverii” și a câștigat de curând secțiunea Fotografie de stradă a competiției ”Fotograful anului în România”.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.