Autorul volumului „Romanovii 1613–1918” se întâlnește cu cititorii din România

Simon Sebag Montefiore, autorul volumului istoric „Romanovii (1613-1918)”, va sosi în România la invitația Editurii Trei. El va fi prezent pe 21 noiembrie, de la ora 19:00, la Biblioteca Centrală Universitară (BCU), strada Boteanu, nr. 1, alături de Ion M. Ioniță și pe 22 noiembrie la librăria Humanitas Cișmigiu, bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38, împreună cu Cristian Pătrășconiu, de la ora 19:00.

Simon Sebag Montefiore este un celebru istoric britanic, om de televiziune și autor de succes, multe dintre scrierile sale fiind traduse în peste 40 de limbi. A studiat istoria la Gonville and Caius College, Universitatea Cambridge, unde a primit titlul de doctor și este Fellow al Royal Society of Literature din Marea Britanie.

La Editura Trei i-au apărut cele trei volume ale Trilogiei Moscova, „Cerul roșu al amiezii”, „Într-o noapte de iarnă” și „Sașenka”, precum și lucrările de nonficţiune „Romanovii 1613–1918”, „Ecaterina cea Mare & Potemkin”, „Discursuri care au schimbat lumea” și „Ierusalim. Biografia unui oraș”. De asemenea, la Editura Pandora M au apărut primele două volume din seria pentru copii „Ordinul Iepurilor Regali din Londra”, semnată de Santa și Simon Sebag Montefiore.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.