„Pușlamaua de la etajul 13” se joacă pe 13 noiembrie

„Pușlamaua de la etajul 13” de Mircea M. Ionescu, în regia lui Vlad Stănescu de la Teatrul Național București, se joacă la Teatrul Arte dell’Anima din București în data de 13 noiembrie, ora 19:00.

Personaj-simbol al tineretului zilelor noastre, „Pușlamaua”, este o puștoaică de 15 ani. percepută de societate ca fiind „și bună și rea și nebună” care transmite, prin rolul compozițional de excepție al actriței Claudia Motea, un mesaj pozitiv, potrivit căruia oamenii să nu mai trăiască, în continuare, „cu frâna de suflet trasă”.

Dramaturgul Mircea M. Ionescu dăruiește scenei un text de o mare valoare umană cu un dezinvolt curaj și rafinament metaforic, pe care actrița Claudia Motea îl fructifică, excelent, prin talentul ei care a consacrat-o, sensibilizând la modul cel mai profund inima spectatorului.

Biletele costă 30 lei și sunt disponibile în rețeaua MyStage cu un click AICI și la casa de bilete a Teatrului Arte dell’Anima (Str. Făinari, Nr. 17D, sector 2, București). Rezervările se fac pe pagina de Facebook Teatrul Arte dell’Anima, la numărul de telefon 0733060033 sau prin e-mail la teatru@artedellanima.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.