Sâmbăta la teatru: „Treapta a noua”

În speranța că nu vă lăsați intimidați de vremea de afară, Teatrul Arte dell’Anima vă invită la spectacolul „Treapta a noua” de Tom Ziegler, regia Mihaela Bețiu, în data de 24 noiembrie, de la ora 19:00 la sediul din strada Făinari, nr. 17D.

„Treapta a noua” este povestea unei femei – Joanna McNeil – care s-a tratat o vreme de alcoolism și care încearcă în prezent, cu ajutorul prietenei sale, Eleanor Houser, să repare răul pe care l-a făcut familiei sale din cauza dependenței de alcool. Acțiunea se desfășoară în ziua în care Melissa Wright, fiica sa de 16 ani, vine în vizită la mama sa, prima oară după abandon. De-a lungul celor câteva încercări de a-și recupera simpatia fetei, Joanna mai are parte și de câteva surprize, plăcute sau neplăcute, culminând cu apariția lui Tracy – o toxicomană adolescentă, care vede în Joanna mama pe care ea nu a avut-o niciodată. Suspans, emoții, trăire și curaj, toate acestea într-un spectacol de o oră și jumătate.

Melissa: Gloria Melu
Joanna: Bianca Oprea
Tracy: Andreea Mera
Eleanor: Ioana Nicolae
Clasă coordonată de: prof. univ. dr. Adrian Titieni
Proiect coordonat de: lect. univ. dr. Mihaela Bețiu
Scenografie si costume: drd. Mihaela Popescu
Coord. prof. univ. dr. Ștefania Cenean

Preț bilet: 30 lei
Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la numărul de telefon 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.
Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage AICI și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Share