Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC) iese din muzeu

„Dincolo de prejudecăți”, o expoziție de la MNAC despre rasismul la români își începe călătoria prin districtele de business ale capitalei cu Electronic Arts Romania: People, Games & Careers – prima companie care va găzdui la sediul său Muzeul Nomad de Artă Contemporană și le va oferi oportunitatea celor 1000 de angajați ai săi să descopere arta în afara muzeului.

Vernisajul va avea loc joi, 29 noiembrie 2018, la ora 19:00, la sediul Electronic Arts România din AFI Park 2, Bd. General Vasile Milea, nr. 4. Invitatul special este Clubul de Educaƫie Alternativã din Ferentari.

Expun:

Claudiu Cobilanschi – So Dashti Te Keras? (Ce este de făcut?), video
George Vasilescu – Imaginea Celuilalt, video
Simona Constantin, Suzana Dan, Cosmin Filișan – Autogol, instalație

Scopul acestei inițiative derulate de MNAC în mediile corporate este de a crea o punte de dialog între comunitățile vulnerabile social-economic și clasa activă financiar în vederea creșterii gradului de conștientizare a problemei discriminării, apel la solidaritate și la adaptarea culturilor organizaționale la o etică responsabilă social. Expoziția este împrumutată gratuit de MNAC companiilor care doresc să aducă arta mai aproape de angajații lor și poate fi chemată folosind platforma muzeulnomad.ro.

Share