„Next” închide anul expozițional la Galeria Dana Art

DanaArtGallery, în colaborare cu Metropolis Art Collection, organizează la fiecare sfârșit de an o expoziție care prefațează evenimentele programate pentru anul următor. „Next”, titlul expoziției care va putea fi vizitată în luna decembrie, nu este o metaforă, este chiar despre trecut, prezent și viitor.

„Next” este o expoziție în care artiștii își destăinuie planurile și căutările pentru trecerea la o nouă etapă. Nu este o rupere de trecut, ci o continuare, o evoluție spre mai bine, spre un viitor asumat. Picturile și fotografiile prezente în cadrul acestui eveniment au ca numitor comun evoluția artiștilor spre ceea ce fiecare dintre ei aspiră.

La vernisajul care va avea loc în data de 4 decembrie 2018, începând cu ora 19:00, veți avea posibilitatea să explorați lumea artiștilor atât prin intermediul lucrărilor expuse, cât și prin contactul direct cu aceștia. Artiștii expozanți sunt: Adriana Vasile, Andreea Maria Lungan, Andreea Dosinescu, Andrada Paula Vecleniț, Bianca Ioniță, Bogdana Contraș, Cornelia Gherlan, Daniel Crăciun, Dragoș Nicolae Lupu, Eugen Vasile Iovan, Florin Ghebosu, Gabriela Aniței, Gina Paula Baranovschi, Horațiu Cristea, Otilia Măndescu Canavra, Mirabela Iliescu, Laura Florea și Ruxandra Ștefana Munteanu.

Metropolis Art Collection: str. Grigore Alexandrescu, nr. 89 – 97, București, la parterul clădirii Metropolis Center.

Share