Concert de colinde cu Rodica Vica și Barbara Laister-Ebner

Evenimentul STELELE-N CER / Stars in the sky – concert de colinde și cântece internaționale de leagăn, prezentat de Nona Rapotan, editor coordonator al bookhub.ro, va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrelli (Piața Lahovari, nr. 7).

În acest cadru de sărbătoare va avea loc și lansarea CD-ului „Stars in the Sky” al artistelor Rodica VICA, soprană și Barbara LAISTER- EBNER, țiteristă.

Conținând 16 cântece de leagăn din întreaga lume, repertoriul este o adevărată demonstrație de multiculturalitate, prin perspectiva limbilor în care se interpretează: română, franceză, engleză, germană, italiană, spaniolă, japoneză și ladino (limba evreilor sefarzi). Cei mai mari compozitori au dedicate opusuri de o reală valoare acestui gen, oferind o paletă extrem de variată stilistic: Nicolae Bretan, Paul Constantinescu, Federico Garcia Lorca, Wolfgang Amadeus Mozart, Johannes Brahms ș.a..

Participarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervări în prealabil la adresa de e-mail: office@musicarte.ro

Evenimentul este organizat de creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, Muzeul Național George Enescu și BookHub.

Share