Expoziție de pictură Daniel Zlota: „Introspective”

Artistul Daniel Zlota prezintă pe 19 decembrie, la Bistro Matrioska, începând cu ora 19:00, o retrospectivă a activității sale artistice prin 30 de tablouri din 5 colecții de pictură și tehnică mixtă.

În cadrul evenimentului „Introspective” vor fi prezentate colecțiile:

Conversion
Fusion Israel ’70
Comorile Romaniei
Colores de Mexico
Como Collezione

Daniel Zlota susține cauza Teach For Romania dorindu-și să contribuie la crearea condițiilor necesare ca toți copii din România să aibă acces la o educație de calitate. În acest sens, artistul va dona către Teach For Romania un procent care va fi comunicat ulterior din vânzările lucrărilor sale înregistrate pe toată perioada expoziției (19 decembrie 2018 – 20 ianuarie 2019).

„Mi-am dorit să pot prezenta laolaltă cele 30 de tablouri dintr-o selecție de cinci colecții lansate până acum. Am reușit să aduc în țară o parte dintre ele și astfel s-a concretizat ideea retrospectivei activității mele artistice. Lucrările sunt pline de culoare, emoții și stări adunate de-a lungul timpului și sper să ofere privitorului acele câteva clipe de introspecție de care avem nevoie cu toții. Dedic această expoziție tuturor celor care își urmează pasiunile, iar pentru mine este importat să susțin educația pentru că astfel creăm valori. Apreciez activitatea Teach For Romania și mă bucur că am șansa să îi sprijin prin creațiile mele”, a declarat pictorul.

Expoziția va putea fi vizitată la Bistro Matrioska până pe 20 ianuarie 2019, în intervalul orar 12:00 – 22:00.

Sunteți invitați să petreceți o seară plină de surprize și culori, pe muzica pianistului Adrian Onea.

Share