„Gloria” lui Vivaldi vine la Sala Radio

Orchestra de Cameră Radio prezintă miercuri, 19 decembrie, ora 19:00, la Sala Radio, un concert 100% VIVALDI, al cărui punct culminant va fi celebra lucrare „GLORIA” în Re major, un prilej de a intra în atmosfera solemnă a Crăciunului.

Pe afișul serii se regăsesc și Concertul în si bemol major pentru vioară şi violoncel (solişti: Marian Alexandru – vioară și Radu Sinaci – violoncel), două simfonii, o arie și o cantată, toate semnate de Vivaldi, unul dintre cei mai prolifici compozitori ai barocului muzical.

Evenimentul se va bucura de prezența a doi invitați speciali – TOUFIC MAATOUK, dirijor al Orchestrei Filarmonicii Libaneze și soprana RODICA VICĂ, invitată a mai multor opere și filarmonici atât din România, cât și din străinătate.

Biletele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio.

Concertele pot fi ascultate în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro.

Share