„Iepurele alb” – primul spectacol pe 2019 la TAB

Teatrul de Artă București pregătește o intrare blândă în 2019, care să încălzească deopotrivă sufletele celor mici și ale celor mari. Două reprezentații ale celei mai recente premiere, „Iepurele alb”, un spectacol „pentru copii și pentru copiii din noi”, sunt programate chiar la început de lună, atât dimineața, cât și seara.

În rest, vă așteaptă la TAB comedii, spectacole premiate, spectacole jucate în 2018 cu casa închisă, adică un ianuarie dens și tentant, în care fiecare va găsi emoția la care nici nu se aștepta.

Primul spectacol al anului 2019 la TAB va avea loc pe 6 ianuarie, de la ora 11.00: „Iepurele alb” (foto), ale cărui concept, scenografie și costume aparțin Anei Crăciun Lambru și Laviniei Pop Coman.

Vi-l amintiți uitându-se cu disperare la ceas, distrat și veșnic în întârziere? Mereu fugind după timp? A fost un rol. Dar ce s-a întâmplat cu iepurașul actor? Mai are cineva vreo veste? Ce-ați zice să-l cunoașteți fără mască pe iepurele dispărut?

Pentru că, de fapt, nu s-a rătăcit nicicând, ci a așteptat cuminte momentul potrivit pentru a-și spune povestea și a vă purta într-o călătorie magică, în lumea lui. O lume plină de candoare, în care timpul este atât de prețios și în care fiecare moment este trăit cu inocența începutului. La fiecare întâlnire cu el, o să-l vedeți cum vă descoperă cu sfială, își face prieteni și învață să aibă încredere, încearcă, plin de curaj, lucruri noi, se îndrăgostește; mereu cu pași mici, fiind aici și acum și prețuind emoția lucrurilor mărunte.

Iar dacă reușește să vă țină cu el, în timpul lui, e cel mai bucuros Iepure alb pierdut și regăsit.

O producție a Teatrului de Artă Junior – pentru copilul din fiecare. Vârstă: 3 – 100 ani

Biletele costă 25 lei (pentru copii), respectiv 35 lei (pentru adulți) și se găsesc la stația de Metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel, vis-a-vis de Casa de abonamente elevi și studenti (luni-vineri: 9.00 – 19.00; sâmbăta: 10.00 – 14.00). Biletele online pot fi cumpărate de pe mySTAGE.ro.

Programul complet al lunii ianuarie la Teatrul de Artă București poate fi consultat AICI.

Share