Ce se întâmplă la Editura Trei în 2019

Se conturează un an fabulos pentru cititorii Grupului Editorial TREI, cu multe întâlniri cu autorii preferați, cu bestselleruri ecranizate și cluburi de lectură pentru copii și tineri.

2019 începe cu lansarea unui nou titlu – „Cu mâinile legate” de Adrian Onciu, publicat de Editura Trei în colecția Fiction Connection. Romanul este o combinație de mystery și thriller care vă va cuceri de la primul capitol. Cartea va fi lansată pe 20 ianuarie, la ora 16.00, în Librăria Cărturești Palas din Iași și pe 22 februarie, la ora 19.00, în Librăria Humanitas de la Cișmigiu.

O nouă carte semnată de Raluca Feher – „Să nu râzi de mine” – va vedea lumina tiparului la Trei, alături de un debut semnat de jurnalistul Liviu Iancu – „Xanax”.

În colecția Fiction Connection, va apărea în luna februarie romanul „Soția” de Meg Wolitzer, cartea care a inspirat filmul omonim, pentru care Glenn Close a câștigat Globul de Aur pentru Cea mai bună actriță într-o dramă. În aceeași colecție vor mai apărea: „Hipotermia” de Arnaldur Indridasson, „Viața care i s-a dat” de Ellen Marie Wiseman, autoarea bestesellerului „Ce a lăsat în urma ei”, „Când te-am găsit” de Catherine Ryan Hyde, „Călăul” de Daniel Cole, „Vânător de noapte”, de Robert Bryndza, autorul cărții-fenomen „Fata din gheață” și „Umbra sinelui”, volumul al cincilea al seriei Născuți din ceață de Brandon Sanderson, dar și o reinterpretare modernă a romanului clasic „Micuțele doamne” de Anna Todd.

În 2019, cititorii români se vor întâlni cu autori celebri. Astfel, în prima parte a acestui an vom putea să îi cunoaștem mai bine pe Lou Marinoff, Jo Nesbo și Clare Mackintosh. Între 23 și 25 aprilie, Lou Marinoff, doctor în filosofie și președinte fondator al Asociaţiei Americane a Filosofilor Practicieni, se va întâlni cu cititorii din Timișoara și București.

Între 6 și 10 mai, Jo Nesbo, unul dintre cei mai apreciați autori de romane polițiste din întreaga lume, va veni în România pentru lansarea romanelor „Soare în miez de noapte” și „Gândacii”. Iar între 28 mai – 2 iunie, în perioada târgului de carte Bookfest 2019, ne vom bucura de întâlnirea cu Clare Mackintosh, autoarea bestsellerurilor internaționale „Te las să pleci”, „Te văd” și „Lasă-mă să mint”.

Multe dintre romanele publicate de Grupul Editorial TREI vor ajunge pe marile ecrane în 2019, de exemplu seria a doua „Prietena mea genială”, care va fi produsă de HBO și Rai și inspirată de „Povestea noului nume”, al doilea volum al „Tetralogiei Napolitane” de Elena Ferrante.

Pentru alte vești, urmăriți site-ul editurii sau pagina de Facebook.

Share