Prima semifinală a Eurovision România începe la ora 21:00

Prima semifinală a concursului Eurovision, selecția națională, este transmisă live în această seară la TVR 1, TVR MOLDOVA, TVRi, TVR HD și pe TVR+, de la ora 21:00. Dansatorii de la The Sky Dance Company vor deschide seara cu un moment inedit, pe ritmuri autohtone.

Sursă foto: pagina Facebook Eurovision România

Cei 11 semifinalişti care participă la semifinala din 27 ianuarie de la Eurovision România pentru un loc în Finala Selecţiei Naţionale sunt:

Trooper – Destin
Berniceya – The Call: Dynasty Of Love
Ommieh & Anakrisez – Rock This Way
Teodora Dinu – Skyscraper
Dya & Lucian Colareza – Without You (Sin Ti)
Nicola – Weight Of The World
Steam – The Way It Goes
Vaida – Underground
Claudiu Mirea – We Are The Ones
The Four – Song Of My Heart
Bella Santiago – Army Of Love.

Iuliana Beregoi va închide seara cu un recital.

Juriul național va decide care sunt cei cinci câștigători ai semifinalei de la Iași, iar publicul va vota timp de 30 de minute şi va alege una dintre piesele care merg mai departe în Finala Națională. În fiecare semifinală, juriul național va califica cel mult cinci piese, iar telespectatorii, câte una. Telespectatorii vor putea vota trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,…11), prin SMS, la numărul 1264 (tarif: 0.5 euro, TVA inclus), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone sau sunând la acelaşi număr de telefon – 1264 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03… 11, cu acelaşi tarif (0.5 euro, TVA inclus / apel), valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone. De pe un număr de telefon se poate vota o singura dată pentru fiecare piesă în parte.

Toate piesele calificate în semifinale pot fi ascultate AICI.

Share