Spectacol despre București: „Te-aștept diseară la Șosea”

Actorul Gabriel Fătu împreună cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu și Daniel Trifu ne vor purta peste timp și timpuri într-un București de poveste, personificat artistic ca un veritabil poem urban –”din vremi, de odinioară”. Spectacolul „Te aștept diseară la Șosea” va avea premiera pe 30 ianuarie, la ora 19:00, la Sala Dalles.

Publicul este invitat într-o călătorie muzical-istorică într-un București boem, idilic, presărat de farmecul dragostei la tot pasul. Memoria acestei amprente istorice o regăsim la soșea, la bulevard, locul de unde au plecat cele mai pasionale iubiri, cele mai strașnice trădări ce oferă Bucureștiului un colorit pestriț, aparte, ce se dezvăluie istoric ”publicului mișcător în inimă și trăiri”- cum îl denumea Mihail Sebastian în numeroasele sale peripluri pe la Capșa.

Această vocație de trăitor a românului, cum bine remarca și Băcălbașa în opera sa despre Bucureștiul de altădată, va fi cel mai bine exemplificată într-un spectacol care și propune să înfățișeze Bucureștiul ca poem muzical-teatral, ca spațiu cultural unic menit universului creator al artiștilor.

Bilete pentru reprezentație se pot procura de la Anticariatul instituției (B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 18, sector 1, București, tel: 0741.23.36.36) sau online – click AICI.

Share