Concurs de proiecte teatrale: „Anima pentru Societate”

Ești regizor? Ai o idee de un spectacol cu 2-5 personaje? Vrei să montezi la Teatrul Arte dell’Anima un spectacol care să fie înscris la festivaluri naționale și internaționale?

Urmărește regulamentul de participare la proiectul Anima pentru Societate și trimite documentele necesare înscrierii până la data de 11 februarie, ora 18:00, pe adresa de e-mail teatru@artedellanima.ro.

Juriul, format din conducerea Asociației Arte dell’Anima și din specialiști – Alina Epîngeac, critic de teatru, Nona Rapotan, critic de teatru și Domnica Cîrciumaru, director de casting – va alege un proiect care va fi produs de Teatrul Arte dell’Anima în perioada martie-aprilie-mai 2019.

Câștigătorul va fi anunțat la data de 18 februarie. Perioada de repetiții se va stabili de comun acord, dar nu trebuie să dureze mai mult de 6 săptămâni. Spectacolele propuse trebuie să fie gândite și create special pentru spațiul de la Teatrul Arte dell’Anima, dar ușor transportabile și adaptabile la orice spațiu. Regizorii care doresc să trimită o aplicație la concurs pot merge să vadă sala de spectacole în strada Făinari, nr. 17D, cu un apel în prealabil la numărul de telefon 0733.060.033, pentru a stabili data și ora.

Share