Expoziția „Jurnal de artist”/Daniela Zbarcea se deschide pe 13 februarie

Vernisajul expoziției „Jurnal de artist”, semnată Daniela Zbarcea, va avea loc pe 13 februarie, ora 19:00, la Metropolis Art Gallery din str. Grigore Alexandrescu, nr. 89 – 97, București, la parterul clădirii Metropolis Center.

Daniela Zbarcea sărbătorește 10 ani de la prima expoziție personală în București. În această expunere, se poate observa evoluția artistei prin selecția de lucrări pe care o propune, o retrospectivă, un jurnal format din lucrări de pictură, fotografie, mixt media, instalație foto.

A început de mult timp această atracție față de artă, din primele ore de desen și culoare pe care le urmam în școala de arte din Iași. Mi s-a dezvăluit un alt univers, diferit de ce cunoașteam până atunci, un univers al artiștilor. De atunci, visul meu a fost acesta, de a crea pe tot parcursul vieții și de a trăi înconjurată de artiști. În ultimii 10 ani petrecuți în București, am găsit în interiorul meu o lume nouă, m-am descoperit, am trăit în paralel nu numai în viața reală, ci și în cea imaginară, cea de artist. Pentru mine arta este asemeni unui drog.

(Daniela Zbarcea)

Expoziția va rămâne deschisă și va putea fi vizitată de luni până sâmbătă între orele 12:00 – 20:00, în perioada 13 februarie – 17 martie 2019.

Share