Biletele pentru festivalul Enescu se pun în vânzare pe 6 martie

Biletele pentru Festivalul Internațional George Enescu 2019 (31 august – 22 septembrie, București) vor fi puse în vânzare pe 6 martie, ora 12:00. Vor exista cinci categorii, iar prețurile se vor încadra în intervalul 30-210 lei.

Cele 84 de concerte vor fi împărțite în cinci serii: „Mari Orchestre ale Lumii”, „Recitaluri și Concerte Camerale”, care integrează și secțiunea „Enescu și Contemporanii”, „Concertele de la Miezul Nopții”, „Muzica Secolului XXI”. Li se adaugă evenimente notabile, precum „Mozart Week in Residence” și „Forumul Internațional al Compozitorilor”.

Per ansamblu, ediția 2019 a Festivalului Internațional George Enescu aduce timp de 23 de zile peste 2.500 dintre cele mai valoroase personalități ale lumii, un număr de 34 de premiere, concretizate prin prezența a 25 de artiști de mare calibru, printre care Marion Cotillard, Kiril Petrenko, Mitsuko Uchida, Rene Jacobs, Diana Damrau, Joyce DiDonato, Rolando Villazón, Julia Fischer și Nobuyuki Tsujii și a nouă dintre cele mai importante orchestre de nivel mondial.

Vânzarea biletelor pentru Festivalul George Enescu 2019 se va face online prin intermediul www.eventim.ro, dar și în rețeaua de magazine Eventim (Telekom, Orange, Vodafone, Diverta, Librăriile Humanitas și Cărturești, Carrefour și stațiile OMV) și la punctele de lucru Eventim din București (Bdul I.C. Brătianu, nr. 6, din Cinema PRO) și Cluj-Napoca (Str. Alexandru Vaida-Voevod, nr.53 B, din Iulius Mall), casieriile UPC din București și Cluj-Napoca.

Share