„Coconut, micul dragon – Aventuri în junglă!” intră în cinematografe pe 22 februarie

Cine Europa în parteneriat cu Minimax prezintă pe marile ecrane, din 22 februarie, animația „Coconut, micul dragon – Aventuri în junglă!”, o continuare a filmului „Coconut, micul dragon”, lansat în România în 2015. Avanpremiera va avea loc pe 21 februarie la Cinema City AFI Cotroceni și la Cinema City din Tîrgu Mureș.

Dragonii de Foc şi Dragonii Gourmet îşi vor petrece vacanţa de vară împreună pentru prima dată, ocazie de a încuraja prietenia dintre cele două triburi. Coconut, un tânăr Dragon de Foc, şi Oscar, prietenul lui, Dragon Gourmet, sunt foarte trişti că prietena lor cea mai bună, Matilda, un porcuşor spinos, nu este pe lista celor care merg în excursie – pentru că nu este dragon! Dar Coconut reuşeşte s-o strecoare la bordul vaporului care-i duce în tabără. Bunicul Georgie îl face pe Coconut tot mai curios şi dornic să ajungă la destinaţie, povestindu-i despre misterioşii Dragoni de Apă pe care i-a cunscut când a mers el în tabără. Coconut este sigur că va avea parte de cea mai grozavă excursie din viaţa lui.

Filmul, recomandat și copiiilor preșcolari, se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară.

Share