Expoziție la Estopia: AASAMBLAJ de Marina Aristotel

Estopia, cea mai recentă galerie de artă contemporană din București, deschisă în ianuarie 2019, vă invită joi, 21 februarie, ora 18:00, la vernisajul expoziției AASAMBLAJ, de Marina Aristotel. Curatorul expoziției este Edwin Hughes Scorretti.

Cu studii de licență și masterat în pictură la Universitatea de Arte din București, Marina Aristotel și-a conturat un profil distinct între tinerii abstracți români, prin alegerea unui material care a devenit, în ultimii ani, marca sa vizuală: rășina. Noua serie de lucrări, AASAMBLAJ, prezentată la Galeria Estopia, anunță o surprinzătoare turnură în parcursul artistei: tăieturile, reasamblările și suprapunerile de straturi, alături de diversificarea materialelor de lucru, sunt semnele unui manifest pentru flexibilitate, în care Marina se joacă liber cu piesele propriilor lucrări, recompunând felii de viață într-o viziune nouă, coerentă și revelatoare.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 21 februarie – 15 martie 2019 la Galeria Estopia din Str. Bocșa, nr. 5, sector 2, București, marți – vineri, între orele 12:00 și 18:00, iar sâmbătă, duminică și luni doar la cerere.

Share