Ce vedem în martie la Teatrul de Artă București

Pentru că este, poate, cea mai așteptată lună a anului, când explozia de verde, proaspăt și nou surprinde, de fiecare dată, cu aceeași intensitate, Teatrul de Artă București vă invită chiar de la începutul lui martie să îi călcați pragul!˝

Astfel, vineri, 1 martie, de la ora 19:15, sunteți așteptați la spectacolul ȘASE DIN 49 de Spiró György, cu Dana Voicu şi Liviu Cheloiu, în regia lui Alexandru Maftei.

Ce i se poate întâmpla unui cuplu de oameni simpli, atunci când este pus în fața unui bilet câștigător la loto, care valorează 10 milioane de euro? Cei doi, soț și soție, părinți a doi adolescenți, evoluează de la bucurie frenetică și imaginație bolnavă, până la frică paralizantă sau paranoia avansată. Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relație lor ies încet, încet, la iveală, într-o tragi-coemdie care culminează cu un gest extrem.

Spectacolul a obținut premiul pentru Cea mai bună actriță (Dana Voicu) și premiul pentru Cel mai bun actor (Liviu Cheloiu), la Comic 7 B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie în 2017 și Diploma de Excelență la Festivalul Zile și Nopți de Teatru la Brăila, în 2018.

Biletele costă 35 lei (preț întreg), respectiv 25 lei (elevi/studenți/pensionari) și se găsesc pe mySTAGE.ro sau la casa de bilete: stația de Metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel, vizavi de Casa de abonamente elevi și studenti (luni-vineri, în intervalul orar 9:00 – 19:00 și sâmbăta între 10:00 și 14:00).

Programul complet al Teatrului de Artă pe luna martie poate fi consultat AICI.

Share