Mezquida-Aurignac-Prats cântă la Artist in Residence

Una dintre cele mai puternice trupe ale scenei avangardiste spaniole, Mezquida-Aurignac-Prats susține la ARCUB cel de-al cincilea concert al anului din stagiunea de jazz Artist in Residence.

Mezquida-Aurignac-Prats invită publicul la un concert îndrăzneț și intens care îmbină free jazz cu muzica populară contemporană și de improvizație joi, 21 martie, de la ora 20.00.

În concertul de la București, cei trei artiști vor cânta muzica de pe primele două albume, care le-a adus titlul de cea mai bună formație de jazz în 2015 și premiul pentru cel mai bun album de jazz în 2016. M.A.P sunt recunoscuți pentru pasiunea și virtuozitatea interpretărilor live, pentru pasajele hipnotice și ritmurile dinamice alternate cu momente de lirism sentimental, groove și influențe orientale.

Biletele se găsesc pe arcub.ro sau de la Casa de bilete ARCUB, din Strada Lipscani, nr. 84-90 la prețul de 35 lei (Categoria I). Elevii, studenţii și pensionarii care se prezintă la Casa de Bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 25 lei (Categoria a II-a).

Share