Încă o lună până la concertul Mario Frangoulis din București

Tenorul grec Mario Frangoulis va cânta în premieră în România la Sala Palatului, pe 20 aprilie, împreună cu Orchestra Simfonică București. Alături de el se va afla și soprana Cellia Costea, una dintre cele mai frumoase, calde și răscolitoare voci feminine românești de operă ale ultimelor două decenii.

Un tenor fabulos, cu un registru vocal impresionant și o tehnică excelentă, un artist clasic crossover care se bucură de un mare succes la nivel internațional, cu 19 albume în palmares și peste 7 milioane de copii vândute în întreaga lume, Mario Frangoulis combină clasicul cu contemporanul, amestecând cu ușurință opera cu pop, rock, folk, soul sau world music.

Îndrăgită de fani și critici deopotrivă, Cellia Costea trăiește actualmente la Atena, unde este considerată vocea feminină numărul 1 a Operei din capitala Greciei. „Este mereu o plăcere să mă întorc acasă și, mai ales, în fața publicului românesc! Mario Frangoulis este unul dintre cei mai cunoscuți și grandioși artiști pe care ni i-a oferit Republica Elenă. Este o mare onoare să mă aflu alături de el pe scenă pentru prima oară!”, spune soprana.

Biletele costă 100 lei (categoria IV), 200 lei (categoria III), 275 lei (categoria II), 350 lei (categoria I) sau 400 lei (VIP) și se găsesc în rețelele Eventim, Iabilet, MyTicket si Entertix, în magazinele partenere, precum și la casele de bilete ale Sălii Palatului.

Share