Distracții de weekend pentru cei mici la Opera Comică București

Weekendul vine cu distracții culturale pentru cei mici. Opera Comică pentru Copii (OCC) îi invită să urmărească spectacolul de operetă „Hapciu în Re Major” după opereta „Mam’zelle Nitouche” de F. R. Hervé, regizat de maestrul Cristian Mihăilescu, pe 29, 30 și 31 martie.

Tot în acest weekend, pe 30 și 31 martie, povestea lui „Harap Alb”, spectacolul de teatru inspirat din povestea lui Ion Creangă, continuă la Opera Comică pentru Copii. Lupta dintre bine și rău are loc chiar pe scena Sălii UnderGrant, sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, respectiv 12:00.
După spectacol, micii iubitori ai poveștilor lui Ion Creangă au ocazia să își testeze cunoștințele despre Harap Alb în cadrul jocului Escape Room. Camera aranjată ca în povestea feciorului de împărat oferă o experiență unică fiecărui copil care trebuie să fie atent la detalii, să caute și să deslușească indiciile, alături de echipa sa, pentru a reuși să iasă din cameră în cel mai scurt timp.

Sâmbătă, 30 martie, de la 12:00 la 14:00, copiii pot participa la Atelierul de Step sau Atelierul de benzi desenate, iar duminică, 31 martie, sunt așteptați la Atelierul de Cor, de la 12:00 la 14:00, și apoi la Laboratorul de Păpuși, între orele 14:00 – 16:00.

Biletele se pot achiziționa din rețeaua bilete.ro.

Share