Copiii pot vizita cabina de proiecție de la Happy Cinema București

Copilul te întreabă de unde ajunge imaginea pe ecranul de cinema? Cum arată echipamentul de proiecție și care sunt misterele utilizării lui? Cum arată, „fizic”, filmele din programul de cinema? Acum are ocazia să vadă cu ochii lui!

Happy Cinema București invită copiii cu vârste până în 14 ani să descopere secretele din spatele marelui ecran de cinema. Vraja proiectării filmelor este explicată în săptămâna 15-19 aprilie pe înțelesul celor mici, care pot vizita cabina de proiecție a cinematografului.

„Una dintre valorile Happy Cinema cu care ne mândrim este accesibilitatea. Ne place să fim aproape de clienții noștri și să le oferim întotdeauna o experiență diferită și inovativă. Prin această invitație, ne deschidem cinematograful către publicul tânăr, care este de obicei foarte curios să afle cât mai multe și să înțeleagă mecanismele din spatele vizionării unui film. Astfel, turul cabinei de proiecție va fi posibil în săptămâna 15-19 aprilie la Happy Cinema București”, declară Ecaterina Mateescu, administrator al Happy Cinema.

Vizita se poate realiza doar cu o programare în avans pe adresa de mail office@happycinema.ro sau telefonic la numărul 0775 569 976 și va dura aproximativ 15 minute, cu un număr maxim de 25 de persoane per grup. Pentru grupuri mai numeroase, se vor organiza vizite succesive.

Share