Concert Petra Acker & The Band pe 9 mai

Petra Acker & The Band concertează pe 9 mai, ora 20:00, la Sala Mare ARCUB. Evenimentul se înscrie în programul „Artist in Residence”, curatoriat de Cristian Soleanu.

Petra Acker vine pe scena ARCUB alături de trupa ei, „the Band” – Michael Acker, Albert Tajti și Gabi Matei într-un concept dinamic și versatil. „Changing” este un concept audio-vizual cu o puternică semnificație pentru artista Petra Acker, piesele fiind compuse de-a lungul a mai multor ani, fiind inspirate din diverse întamplări și stări sub semnul schimbărilor neașteptate care ne arată drumul spre mai bine. Ele vorbesc despre viață pe toate planurile, despre iubire și dor, zâne și natură, având ca fir narativ tematica regăsirii propriei identități, transpuse într-un melanj stilistic ce cuprinde afrobeat, jazz, psihedelic, r’n’b și lofi hip-hop, cu nuanțe ambientale și electro.

Concertul Petra Acker & The Band din data de 9 mai va fi completat de intervențiile chitaristul Dan Mitrofan, unul dintre cei mai prolifici compozitori și chitariști din tânăra generație de jazz românesc și de grupul de improvizație vocală „Circle Sounds”, înființat de Petra Acker în 2017. Ivona Cătană – artist vizual – va transpune povestea muzicii prin culori și forme de-a dreptul hipnotizante, deschizând un univers cu totul nou.

Biletele costă 35 lei (Categoria I), respectiv 25 lei (Categoria a II-a – elevii, studenţii și pensionarii) pot fi achiziţionate online, de pe arcub.ro, sau de la Casa de bilete ARCUB, din Strada Lipscani, nr. 84-90.

Share