LORD OF THE DANCE – DANGEROUS GAMES: 22 iunie, București

Spectacolul LORD OF THE DANCE – DANGEROUS GAMES, reunind 40 dintre cei mai remarcabili dansatori din lume, se va desfășura la Arenele Romane, pe 22 iunie.

Creatorul acestui spectacol, dansatorul şi coregraful Michael Flatley, le promite celor prezenți o experință de excepție: peste două ore de dansuri la superlativ pentru spectatori de toate vârstele.

LORD OF THE DANCE – DANGEROUS GAMES aduce în prim-plan lupta dintre forțele Binelui și cele ale Răului și cuprinde elemente de coregrafie cu un grad ridicat de dificultate, costume noi și decoruri fascinante. Noul concept al spectacolului include, de asemenea, un ecran gigantic care acoperă integral lățimea scenei, proiecții holografice 3D, efecte speciale de lumini și lasere, roboți dansatori, acrobați de talie mondială și muzică live.

Biletele pot fi achiziționate la prețuri care variază în funcție de categoria de loc, atât în format electronic pe Iabilet.ro cât și în formă fizică la: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00 – 22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și terminalele self-service SelfPay din toată țara. Prețurile biletelor sunt: cat. 1 – 350 lei, cat. 2 – 300 lei, cat. 3 – 250 lei, cat. 4 – 200 lei, cat. 5 – 150 lei și cat. 6 – 100 lei. Spectacolul, realizat de Michael Flatley pe muzica compozitorului Gerard Fahy, va începe la ora 20:30.

LORD OF THE DANCE – DANGEROUS GAMES: un succes de două decenii

Premiera spectacolului LORD OF THE DANCE – DANGEROUS GAMES a avut loc acum 20 de ani, pe scena magnificului Coliseum din Londra. În 2014, Michael Flatley a intervenit asupra conceptului, spectacolul devenind mult mai palpitant și atractiv pentru public, față de varianta originală. Michael Flatley, născut la Chicago din părinţi cu origini irlandeze, a reinventat dansul tradiţional irlandez, încorporând o serie de mişcări originale la nivelul părţii superioare a trunchiului, dar şi ritmuri contemporane, în tradiţionalul dans „step”. Artistul are milioane da fani peste tot în lume și este privit ca un geniu al artei sale, titulatură dobândită în urma performanțelor sale coregrafice extraordinare, precum și pentru clasarea dansului popular irlandez pe locuri de frunte la nivel internațional.

În afară de România, actualul turneu al irlandezilor de la Lord of the Dance trece prin Grecia, Bulgaria, Ungaria, Estonia, Lituania, Polonia, Ucraina, Belarus și Rusia.

Share