„Miss Bala” are premiera astăzi

Filmul de acțiune „Miss Bala” (Mexic, SUA/2019), regizat de Catherine Hardwicke, are premiera în cinematografele din România pe 3 mai.

Remake al filmului cu același nume din 2011, însă cu o viziune complet nouă, „Miss Bala” prezintă povestea dramatică a Gloriei, câștigătoarea unui concurs de frumusețe. Originară din Los Angeles, Gloria (Gina Rodriguez) se află în vizită în orașul mexican Tijuana, când asistă la răpirea prietenei sale și este silită să lucreze pentru un cartel criminal. Aceasta este, poate, povestea multor femei care luptă să supraviețuiască în zone cu criminalitate crescută. Însă Gloria refuză rolul de victimă și învață să lupte pentru a-și salva atât propria viață, cât și pe cea a prietenei răpite. Așa descoperim un nou tip de eroină, puternică și curajoasă, o femeie care nu așteaptă să fie salvată, ci își rezolvă singură problemele. Viața în lumea primejdioasă a infractorilor internaționali este însă imprevizibilă: Gloria înfruntă situații extreme, care o marchează, dar o și transformă.

Pentru autenticitate, filmările au fost realizate chiar în Tijuana, oraș care impresionează atât prin arhitectura unică și atmosfera vibrantă, cât și printr-o cultură cinematografică prolifică: patru dintre ultimii cinci câștigători ai trofeului Oscar® pentru regie provin din Mexic și și-au construit carierele în țara natală.

Thrillerul „Miss Bala” este distribuit în cinematografele din România de InterComFilm.

Share