„Cenușăreasa” de Felix Alexa are premiera la Țăndărică

Teatrul Țăndărică vă invită pe 10 mai, la ora 19:00, la premiera spectacolului „Cenușăreasa”, într-o nouă viziune aparținând regizorului Felix Alexa.

După succesul spectacolului „Scufița roșie”, regizorul Felix Alexa revine la Teatrul Țăndărică și aduce o nouă viziune a îndrăgitei povești „Cenușăreasa”. Spectacolul cu păpuși de mari dimensiuni și elemente contemporane gândite de scenografii Marian Sandu și Oriana Pelladi este destinat publicului de toate vârstele.

Cenușăreasa este un spectacol modern, al acestei noi generații care accesează de foarte mici internetul, pentru orice informație. O generație surprinzătoare, chiar și pentru părinți. În același timp însă, mi-am dorit o reîntoarcere la emoții și senzații adevărate, profunde, la comunicare sufletească, lucruri de care tehnologia modernă ne îndepărtează din ce în ce mai mult. Cenușăreasa mea vorbește despre iubire, ca sentiment esențial ce dă sens vieții. Iubirea, care poate fi percepută de copii sau adulți ca o stare binefăcătoare ce apare uneori din senin și schimbă destine. Am reinterpretat celebrul basm gândindu-mă la sensibilitatea și lumea înconjurătoare a copiilor de azi, la inteligența lor, uneori surprinzător de matură. O „Cenușăreasă” a timpurilor noastre, agitate și imprevizibile, în care singura alternativă rămâne evadarea din realitate în iluzii și povești teatrale.

(Felix Alexa)

Spectacolul „Cenușăreasa” se mai joacă la Teatrul Țăndărică și pe 26 mai de la ora 11:00.

Share