15-16 iunie: Festivalul „Benone Sinulescu” la Buzău

Festivalul Național Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu”, unul dintre cele mai importante evenimente de folclor din România, organizat de Primăria Municipiului Buzău, se va desfășura sâmbătă și duminică, pe 15 și 16 iunie 2019, la Drăgaica și Teatrul George Ciprian.

Gheorghe Zamfir alături de trupa Bere Gratis, într-un proiect special, Ionuț Dolănescu, Elisabeta Turcu și Adrian Naidin se numără printre rtiștii care vor cuceri audiența cu momente muzicale de neuitat, specifice celor mai frumoase petreceri tradiționale românești, alături de dansatorii Ansamblului Folcloric National „Transilvania”.

Programul artistic al celor două zile de festival va începe la ora 15:00 și le va oferi tuturor celor prezenți prilejul să petreacă în compania artiștilor interpreți, până la ora 22:00. Ca și la ediția precedentă, Concursul de Muzică Populară „Benone Sinulescu” al cărui scop este acela de a descoperi noi talente, se va desfășura în data de 15 iunie și va fi găzduit de Teatrul George Ciprian, între orele 11:00 – 17:00.

Intrarea este liberă.

Share