Ediție specială a Festivalului „Circulation(s)” în România

Asociația Fetart și Expo Arte au lansat în premieră în România, în cadrul Sezonului România-Franța 2019, o ediție specială a Festivalului „Circulation(s)”, dedicat artiștilor tineri din Europa. Până pe 14 iulie, vor expune la București 8 fotografi din 4 țări europene (Franța, Italia, Ucraina și România).

Publicul bucureștean va putea admira lucrările artiștilor Hélène Bellenger, François Burgun, Umberto Coa, Mathieu Farcy, Prune Phi, Kateryna Snizhko, Mihai Șovăilă și Horațiu Șovăială până pe 14 iulie 2019, în spațiul Rezidența BRD Scena9, de marți până vineri, între orele 16.00-20.00, iar sâmbătă și duminică între 13.00-20.00. Intrarea este liberă.

Sezonul România-Franța se desfășoară în România până pe 14 zile în scopul reînnoirii imaginii și percepției pe care cele două țări le au una față de cealaltă, cât și întăririi legăturilor economice, științifice și culturale care le leagă în mod istoric. Secvența din România a Sezonului dezvăluie dinamismul și imaginația creatorilor și companiilor, ca o oglindă a societăților noastre, depășind clișeele asociate Franței. Pentru mai multe informații: www.sezonulromaniafranta.ro.

Share