Nou pe rafturi de la Editura Galaxia Copiilor

Editura Galaxia Copiilor aduce în librării cele mai atractive titluri pentru ca vacanța copiilor să fie una de neuitat. Fantezia, aventura, cunoașterea și distracția sunt doar câteva dintre reperele cărților publicate sub sigla Galaxia Copiilor la începutul vacanței mari.

Pe de o parte, peripețiile celei mai simpatice fantome din lume, Tătănuș-Pipăruș, se încheie odată cu cel de-al treilea volum al seriei scrise de Claire Barker, „Câinele-fantomă și Luna” (foto). Pe de altă parte, cei trei urși exploratori trec într-o nouă etapă a aventurii începând cu volumul al VII-lea Insula umbrelor din seria „Exploratorii. Întoarcerea în sălbăticie”.

Și în această vară, spiridușul Pixi își continuă misiunea pe lângă micii cititori. Titlurile cu care întâmpinăm vara sunt: „Hop în pat!”, „Hans cel norocos”, „Unde sunt animăluțele mele de pluș?” și „Ursulețul migrator”. De asemenea, informațiile revizuite de specialiști și pedagogi vin în completarea cunoștințelor acumulate la scoală sau dezvoltă subiecte interesante despre noi și despre lumea în care trăim. „Stop Bullying” și „Ne certăm, ne împăcăm!” au rolul de a-i ajuta pe copii să reacționeze corect în fața hărțuirii și să rezolve ușor conflictele. Cartea „Albine, bondari și viespi” oferă răspunsuri tuturor curiozităților legate de aceste simpatice insecte, iar „Energia și electricitatea” le explică exact ce înseamnă și cum funcționează acest motor al vieții pe Pământ.

Share