12-14 iulie: B-FIT in the Street!

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București – B-FIT in the Street! are loc în perioada 12-14 iulie și include spectacole premiate, companii de teatru de stradă aflate pentru prima dată la București și reprezentații în premieră de free-running.

Peste 200 de artiști din Franța, România, Italia, Olanda, Marea Britanie, Spania, Germania și Belgia prezintă în cadrul celei de-a unsprezecea ediții spectacole de acrobație și jonglerie, spectacole pe catalige, dans contemporan, performance stradal și o spectaculoasă paradă, care va avea loc sâmbătă, 13 iulie, pe Calea Victoriei, de la Piața „George Enescu” până la Piața Universității. O noutate este spectacolul Zéro Degré din Franța, care aduce pentru prima dată în agenda festivalului de la București o reprezentație de freerunning.

Programate în weekendul 12-14 iulie, spectacolele încep de la ora 18:00 (excepție făcând prima zi de festival, vineri, 12 iulie, când spectacolele încep de la ora 19:00) și se desfășoară concomitent în mai multe zone din București, până la ora 23:00.

Intrarea este liberă.

Programul complet al evenimentului organizat de Arcub poate fi găsit pe www.fitsb.ro.

Share