Revolve Dance Festival continuă

Cea de-a patra ediție a evenimentului REVOLVE DANCE FESTIVAL, organizat de Asociația ASIS Mapamond, are loc în perioada 7 – 21 iulie, în principalele centre de cultură din Capitală.

Revolve este mai mult decât un festival, este un mediu în care tinerii văd și sunt văzuți, în care au oportunitatea de a întâlni personalități mondiale ale dansului, de a lucra cu acestea și de a fi evaluați de către ele. La ediția din acest an, s-au înscris copii și tineri cu vârste cuprinse între 9 si 22 de ani, din diferite orașe ale țării, dar si din Bulgaria, UK sau Elveția și vor fi pregătiți de 8 profesori de dans și coregrafi de renume din Rusia, SUA și Franța.

Programul festivalului cuprinde cursuri și workshop-uri de dans clasic – tehnică, repertoriu, variații, dans istoric, actorie, dans de caracter, dans contemporan și activități conexe, susținute de nume sonore din lumea dansului internațional precum Nina Ivanovich, profesor de Dans Istoric la Academia de Balet Vaganova din Sankt Petersburg sau Misha Tchoupakov – profesor și absolvent al Academiei Bolshoi din Moscova.

Mai multe informații despe Revolve Dance Festival găsiți AICI.

Share