A început campania „Te așteptăm în librărie!”

În fiecare an, Editura Herald demarează la început de august campania națională de lectură „Te așteptăm în librărie!”, și nici în 2019 nu face excepție.

Campania „Te așteptăm în librărie!” a pornit de la ideea repoziționării librăriei tradiționale ca un loc primitor și deschis, ca un spațiu magic în care librarul facilitează întâlnirea cititorului cu cartea și face ca această experiență să fie specială de fiecare dată. „Cărți deschise pentru minți deschise”, ediția a XI-a a campaniei, va rămâne întotdeauna cel mai bun și mai sincer îndemn pentru a considera lectura ca un mod de autocunoaștere, de redescoperirea identității și a propriilor valori, o sursă inepuizabilă de inspirație si înțelepciune.

În perioada 1 august – 1 noiembrie 2019, Editura Herald împreună cu librăriile partenere vă oferă șansa de a redescoperi cât de importantă este lectura în viața și în dezvoltarea noastră personală și modul în care cărțile ne pot ajuta să ne cunoaștem mai bine. Cărțile ne pot face mai buni, mai înțelegători, mai înțelepți si ne ajută să ne formăm propria viziune despre lume și viață.

Fie că vă aflați în căutarea celor mai importante răspunsuri despre lume și viață, fie vreți să petreceți o oră de liniște departe de agitația cotidiană, în compania unei muzici ambientale și a unei cești de ceai, nu uitați că în librărie puteți găsi surse sigure şi valoroase de cunoastere.

Informații complete găsiți pe site-ul teasteptaminlibrarie.ro.

Share