„My Fair Lady” revine în atenția spectatorilor pe 2 octombrie

„My Fair Lady”, una dintre cele mai aplaudate producții private de musical din România, revine în toamnă cu o nouă reprezentație programată pe 2 octombrie, la Sala Palatului, de la ora 19:30.

Sala Palatului va deveni universul în care se va derula una dintre cele mai frumoase povești ale tuturor timpurilor. Spectatorii o vor putea admira pe soprana Irina Baianț interpretând rolul Elizei Doolittle, o tânără florăreasă din Londra care ia lecții de dicție de la profesorul de lingvistică Henry Higgins, care pariază din amuzament că o poate transforma într-o adevărată doamnă, un personaj fascinant care prinde viață în interpretarea magistrală a actorului Ernest Fazekas. Spectacolul va fi completat de artiști precum: Adrian Nour (Colonelul Pickering), Ecaterina Ladin (Mrs. Pearce), Ionuț Burlan (Alfred Doolittle), Aura Călărașu (Mrs. Higgins), Filip Ristovski (Freddy Esynford Hill), Irina Bucescu (Mrs. Esynford Hill) și Ovidiu Ușvat (Zoltan Karpathy).

Biletele se găsesc în rețeaua iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, la Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay și pot fi achiziționate la prețuri viaribile în funcție de categoria de loc, astfel:

– early bird: VIP – 259 lei, Cat. A – 189 lei, Cat. B – 149 lei, Cat. C – 109 lei, Cat. D – 59 lei;
– preț întreg: VIP – 289 lei, Cat. A – 219 lei, Cat. B – 179 lei, Cat. C – 129 lei, Cat. D – 79 lei.

Share