Eveniment „Te așteptăm în librărie”: Educație versus Învățământ

Editura Herald şi Librăria Humanitas Cişmigiu din Bucureşti vă invită marți, 27 august, ora 18:30, la evenimentul Educație versus Învățământ, desfăşurat în cadrul campaniei naţionale „Te aşteptăm în librărie!”.

La nivel global, actualul sistem educațional se confruntă cu mari probleme. În plus, departe de a oferi o educație adecvată celor mici, sistemul ajunge adesea să îi epuizeze pe profesori, să streseze părinții și să îndepărteze elevii de școală.

În cadrul evenimentului Educație versus Învățământ se va discuta pe marginea titlurilor „Mindfulness pentru profesori” de Patricia Jennings din colecţia Mindfulness, „Despre educație” de Jiddu Krishnamurti din seria de autor și „Disciplină cu dragoste și limite” de Jerry Wyckoff și Barbara Unell, titlu publicat în colecţia Parentaj, alături de invitații Lila Vasilescu (trainer, facilitator programe de educație socio-emoțională la Școala Internațională Verita, director Fundația Verita), Andreea Neagu (psiholog, psihoterapeut și supervizor), Andreea Puiu (profesor, dezvoltator Pedagogia fericirii, inițiatoarea campaniilor Cartea de pe catedră și Aleg să fiu un profesor fericit), Sabina Strugariu (psiholog, psihoterapeut integrativ). Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).

Share