Unteatru de copii se lansează cu spectacolul „Micul prinț”

Unteatru de copii debutează pe scena unteatru, din Sfinții Apostoli nr. 44, pe data de 25 august, ora 19:00, cu spectacolul „Micul Prinț”.

Adaptarea „Micul Prinț”, o co-producție Lightwave Theatre Company si unteatru, aduce pe scenă păpuși în mărime naturală, video-proiecţii şi muzică aleasă pentru a reda cât mai fidel metaforele prezente în carte, într-un spectacol de teatru emoţionant pentru adulţi şi fascinant pentru copii, într-o adaptare neașteptată după cea mai frumoasă carte a copilăriei, scrisă de Antoine de Saint-Exupery.

Regia spectacolului este semnată de Cristina-Andreea Ion, scenografia de Lightwave Theatre Company, iar vocile aparțin actorilor: Cristina Andreea Ion, Oana Mihaela Cercel, Petru Stratulat, Dragoș Olaru, Dragoș Stanciu, Chriss Casper. Vârsta minimă recomandată este de 5 ani (spectacol recomandat și adulților).

Unteatru de copii, concept marca unteatru și Asociația Culturală pentru Educație prin Artă, se lansează cu patru spectacole: „Micul Prinț” (produs de Lightwave Theatre Company și unteatru), „Carina pe drumul spre casă”, „În față la O12” și „S.O.S. Dispar poveștile” (produse de Asociația Culturală pentru Educație prin Artă).

Biletele pentru spectacolele incluse în programul Unteatru de copii se găsesc pe www.mystage.ro.

Share