„Acești nebuni fățarnici”, în septembrie la Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă din nou la sediul său din strada Făinari, nr. 17D, cu spectacolele lunii septembrie, primul fiind „Acești nebuni fățarnici”.

Teatrul Arte dell’Anima este prezent în stagiunea curentă „Teatru în TVR” cu cea mai nouă producție a sa: „Acești nebuni făţarnici”, de Teodor Mazilu, o coproducție Teatrul Arte dell’Anima – Casa de Producție TVR. Spectacolul se joacă în datele de 5 și 6 septembrie, de la ora 21:00, când spectacolul va fi și filmat.

„Acești nebuni fățarnici” este o incursiune în lumea escrocheriei, a „ciubucurilor” și a viciilor. Spectacolul prezintă într-o dinamică agilă, îmbibată de absurd, ipocrizia și prostia. La prima vedere, protagoniștii nu par a fi „nebuni”: își doresc să trăiască bine, au nevoie de dragoste și concep felurite combinații, unele destul de iscusite, pentru a-şi realiza planurile. Ei vor să trăiască „după cum îi taie capul”, satisfăcându-și pofte efemere şi interese meschine, în afara oricăror reguli.

Distribuție:
Irina Cojar – Camelia
András Demeter – Iordache
Crina Lință – Silvia
George Rotaru – Dobrișor
Laur Drăgan – Omul cu capul în nori
Înregistrare Audio-Video: Cristian Jicman – Sublimul în caz de forță Majoră, Iulian Cuza – Adam, Mihail-Cornel Radu – Licheaua Întârziată

Regia și scenografia aparțin Silviei Roman, iar compoziția muzicală și versurile lui Bogdan Balea.

Durata spectcolului este de 1h 45’ fără pauză.
Biletele costă 30 lei, respectiv 25 lei cu reducere și pot fi cumpărate de la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima sau din rețeaua mySTAGE, cu un click AICI.

Toate spectacolele se desfășoară în aer liber, iar accesul spectatorilor se va face din strada Amiral Constantin Bălescu, la adresa str. Moliere nr. 2-4.

Spectacolele din 5 și 6 septembrie, vor fi înregistrate şi difuzate pe canalele TVR. Prin achiziționarea biletelor la acest eveniment, spectatorii sunt, implicit, de acord cu eventuala apariţie în cadrele care conţin public. Înregistrarea va începe la ora 21:00. Vă rugăm să vă programați sosirea în intervalul orar 20:00–20:45.

Programul complet al lunii septembrie la Teatrul Arte dell’Anima poate fi consultat AICI.

Share